Persoonlijk verhaal Sandra

Waarom ik deze workshop aanbied

 

Bij het volgen van wat mijn hart mij ingeeft bleek het fenomeen geld verdienen nog een obstakel. Nadat ik in 2014 de keuze had gemaakt om de stem van mijn ware zelf, de weg van mijn ziel, te volgen had ik nog vragen over geld verdienen:

  • Kan ik de stroom van het leven volgen, daarmee doen wat ik het liefste doe en tegelijkertijd in mijn levensonderhoud voorzien?

  • Hoe stroomt geld als ik niet meer doe wat er van me wordt verwacht en ik in vrijheid keuzes maak vanuit mijn hart?

  • Hoe komt het naar me toe zoals zo mooi wordt gezegd?

  • Hoe werkt het fenomeen geld in de ‘Nieuwe Wereld’?

 

Dat riep nog meer vragen op:

Wat is geld? Hoe verdien ik mijn geld? Verdien ik geld? Kan ik geld ontvangen? Waarom is geld nodig? Hoe kan ik op een andere manier uitwisselen?

Dit heeft me twee jaar bezig gehouden waarbij ik van alles op dit gebied heb gelezen en geprobeerd.

Toen ik met het Care First-principe in aanraking kwam en de betekenis daarvan begon te doorzien viel er een kwartje. Ik besefte dat ik nog steeds geloofde dat ik geld moest verdienen om te krijgen wat ik nodig had: geld zag ik als de voorziener voor mijn bestaan. Mijn aandacht was daarmee buiten mezelf en op geld gericht, dat is "Money First". Omdat het buiten me lag had ik er geen controle op, dat maakte me slachtoffer en machteloos, dat riep angst voor tekort op.

Bij het Care First-principe ligt de bron van ons levensonderhoud in onszelf door de verbinding met Goddelijk Zijn. Kies je voor de weg van de ziel dan komt alles wat je nodig hebt op je weg. Je creëert het zelf, je bent Schepper. Dit wist ik wel, maar hoe voelt dat?

In de bron van de Magische Driehoek heb ik ervaren hoe het voelt om één met alles te zijn door te beseffen dat we allemaal uit dezelfde substantie, Liefde, bestaan. Ook heb ik ervaren dat iedere verandering in een gedachte, gevoel of handeling invloed heeft op mezelf en daarmee het geheel. Dit was een hele belangrijke eerste stap op dit gebied, ik had mijn schatkist ontdekt.

 

Open je Schatkist

Daarna volgde er nog een reeks aan ervaringen waarbij mijn schatkist is opengegaan. Mijn eigen-waarde kwam aan het licht en er mocht nog pijn bevrijd worden. Ik ben onverschrokken gegaan voor wat ik hier heb te doen: mijn bijdrage leveren aan een Care First-wereld. Voor mij de basis van de nieuwe wereld. Op de vragen: ‘Wil je het echt?’ en ‘Ga je ervoor?’ kon ik volmondig ja zeggen. Vervolgens werd er voor mij gezorgd op een manier die ik nooit had kunnen bedenken. Wat een rijkdom. Dat is niet zomaar gegaan, ik heb ervaren hoe diep de angst zat en ik heb me daarin kwetsbaar opgesteld. Verder kwam ik tegen hoe moeilijk het is om werkelijk te ontvangen: dat wat met Liefde onvoorwaardelijk wordt gegeven in Liefde ontvangen en daarmee de uitwisseling rond maken. Een uitwisseling die gaat voorbij het persoonlijke.

 

Oogst!

Er was nog een obstakel te transformeren: de buitenwereld. De rijkdom die ik ervaar en het succes is niet de rijkdom en het succes wat door de ‘maatschappij’ als rijk en succesvol wordt gezien. Hoewel ik weet dat de buitenwereld een projectie is van mijn binnenwereld had ik last van de mogelijke oordelen die er zouden zijn. In de Magische Driehoek ben ik de buitenwereld onder ogen gekomen. De binnen- en buitenwereld vielen op een gegeven moment samen en ik zei tegen het obstakel “Ik doe wat ik heb te doen op mijn manier en laat me niet meer tegenhouden”. We gaven elkaar een hand en sloten een deal, het obstakel werd mijn compagnon.

Achteraf kan ik zeggen dat ik de diepere betekenis van het Care First-principe heb mogen doorleven zodat ik het nu door kan geven.

Ik stel me open voor wat er uit deze oogst mag ontstaan.

 

Aho Sandra Boer

Informatie
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

   

06 50 25 26 97

06 30 28 00 23

06 23 84 69 59

© 2017 - 2020 Magisch Perspectief 

Sandra

Melle

Petra

Algemene Voorwaarden

Privacy Statement (AVG)