Agenda

Sprankelen in Spankeren

6-6-2022

 

Melle, Petra en Sandra organiseren vanuit het Magisch Perspectief een Sprankelfeest

 

Wij werken al 18 jaar samen vanuit ons hart in vrijheid en verbinding. Met elkaar hebben wij de Magische Driehoek en de Magic Coach Box ontwikkeld waarbij je spelenderwijs je binnenwereld kunt onderzoeken en je als begeleider leert het “veld” het werk te laten doen. Dit veld herkennen we als het Liefdesveld, een energieveld met de trilling van Liefde, en we vieren in dankbaarheid het bestaan hiervan. Door je af te stemmen op het Liefdesveld ervaar je een overstijgende liefde die resoneert met heelheid, harmonie, de natuur, de aarde, dieren en nog veel meer. Je kunt ieder moment kiezen om hiervan uit te leven. 

 

We zetten met deze dag een beweging in gang, waarbij iedereen die dat aanspreekt zich in alle vrijheid kan aansluiten op het “Liefdesveld”. Vrij om te zijn wie je in wezen bent staat bij ons bovenaan.

Je bent van harte welkom deze dag met ons te sprankelen en het Liefdesveld te bekrachtigen met jouw aanwezigheid.

 

Focus van de dag

Aandacht op Liefde, mogelijkheden, verbinding en lichtheid. 

 

Programma:

 

Ochtend:

Aankomst 10.00 uur.

Het terrein is open vanaf 10:30uur voor een ontspannen kennismaking met elkaar, de Magische Driehoek en eventueel een wandeling in het bosrijke gebied. 

Er is vanaf 12:00uur een gezamenlijk lunch en iedereen is uitgenodigd om iets lekkers hiervoor mee te nemen om samen te delen.

 

Middag:

De kern van het programma is 's middags.

Aankomst 13:30 uur. 

Om 14:00 uur start het programma en na de borrel verlaten we om 17:00 uur het terrein.

 

We horen graag z.s.m. maar voor 31 mei van je of je wel of niet wilt deelnemen en of je dan de hele dag komt, of alleen bij het kernprogramma aanwezig wilt zijn.
 

Met magische groeten,

Melle Gerlofs, Petra Thissen en Sandra Boer